Klanten geven ons een 9.4
Over ons Contact (+31) 06 247 355 31
Klantreacties Gemiddeld word Bjorn Kuiper met een 9.4 uit 10 beoordeeld
Maatwerk schuttingen Eigen werkplaats & magazijn Goede prijs- kwaliteit verhouding Uitgebreide service & Advies

Offerte betonschutting

Bent u geïnteresseerd in een betonschutting en wilt u er een laten plaatsen? Bjorn Kuiper Bouwsystemen helpt u hier graag mee. Met onze kennis en jarenlange ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij het plaatsen van een schutting. Wij zullen ervoor zorgen dat u tevreden bent!

Vul de offerte in

Een deel van het denkwerk nemen wij al voor u uit handen. Het offerteformulier is namelijk op een zeer gebruiksvriendelijke manier opgesteld. Het enige wat u nog moet doen is het zelf aankruisen of invullen van verschillende criteria. Op basis hiervan kunnen wij bepalen hoe de schutting er uit komt te zien en hoe groot deze moet zijn. Kies zelf uw:

  • Motief en kleur: om het voor u wat makkelijker te maken hebben wij verschillende voorbeelden geplaatst van hoe bepaalde motieven er uitzien. U kunt daarnaast aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een dubbelzijdig of enkelzijdig motief.
  • Detail en afwerking schutting: hierin geeft u onder andere de maten aan.
  • Poort: het aantal poorten en de breedte er van.
  • Persoonlijke gegevens: als u eventueel nog opmerkingen heeft kunt u deze hier ook nog plaatsen.

Met deze informatie proberen wij een kostenschatting te maken zodat u weet waar u aan toe bent.

Nog vragen?

Natuurlijk kan het zijn dat voor u nog niet alles helemaal duidelijk is of dat u graag nog ergens extra informatie over ontvangt. Onderaan de persoonlijke gegevens staat een button waar u op kunt klikken voor als u nog vragen heeft, bijvoorbeeld over de prijs. Aarzel niet en stel hier gerust uw vraag/vragen of bel ons: 06 24 73 55 31.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen