Klanten geven ons een 9.4
Over ons Contact (+31) 06 247 355 31
Klantreacties Gemiddeld word Bjorn Kuiper met een 9.4 uit 10 beoordeeld
Maatwerk schuttingen Eigen werkplaats & magazijn Goede prijs- kwaliteit verhouding Uitgebreide service & Advies

Vraag een offerte aan op Bjorn Kuiper Bouwsystemen

Het aanschaffen van een schutting is iets waar u goed over na moet denken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en de panelen zijn vaak bepalend voor de uitstraling van een tuin. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen bieden wij de mogelijkheid een vrijblijvend gesprek aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van de opties. Daarnaast kunt u online een offerte aanvragen, zodat u een beeld krijgt van de kosten. Een standaard schutting klinkt dan wel gewoontjes, maar u zult zien in de offerte standaard schutting dat er ook hier vele mogelijkheden zijn.

Vul de offerte standaard schutting in

De standaard schutting kan van a tot z worden samengesteld. Kies bijvoorbeeld het motief (dubbel- of enkelzijdig) en een kleur voor de betonnen onderdelen. Daarnaast kunt u kiezen voor de afwerking van de betonpaal en de dichtheid van de schermen. De ruimte tussen de planken kan groot of klein zijn en u heeft de keuze tussen een aantal houtsoorten. Nu begint het meten van de ruimte waar de schutting moet komen te staan. In de offerte standaard schutting kan worden aangegeven hoe lang en hoog de schutting is. Woont u binnen 140km van Helmond, dan kunt u ook gebruik maken van de gratis meetservice. Voor een speciaal effect kunt u tot slot kiezen voor een siervak.

Vul uw gegevens in en verstuur de offerte standaard schutting

De laatste stap in de offerte is het invullen van uw persoonlijke gegevens. Vul uw adres en eventuele opmerkingen in en klik op verzenden. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen over de mogelijkheden.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen