Klanten geven ons een 9.4
Over ons Contact (+31) 06 247 355 31
Klantreacties Gemiddeld wordt Bjorn Kuiper met een 9.4 uit 10 beoordeeld
Maatwerk schuttingen Eigen werkplaats & magazijn Goede prijs- kwaliteit verhouding Uitgebreide service & Advies

Schutting laten plaatsen in uw regio?

Is uw oude schutting aan vervanging toe? Of heeft u onlangs een nieuwbouwhuis gekocht? Dan is het fijn om meer privacy in uw tuin te creëren met behulp van een schutting. Bjorn Kuiper Bouw-Systemen biedt een groot assortiment hout en beton schuttingen aan. Door meer dan 25 jaar ervaring maken en plaatsen wij professioneel en met passie voor het vak een kwaliteit schutting in uw tuin. We helpen u graag verder.
 

Bjorn Kuiper Bouw-Systemen

  • Maatwerk schuttingen
  • Uitgebreid assortiment schuttingen
  • Materiaal van top kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Minimaal 10 jaar garantie
  • Scherpe prijs

Direct online een offerte aanvragen!

 

Kwaliteit schutting laten plaatsen in uw regio

Weert                          Venlo                                 Nijmegen        
Eindhoven                   Breda                                Helmond
Venray                         Den-Bosch                        Maastricht
 

Houten schuttingen

Met een houten schutting schermt u uw tuin eenvoudig af zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke omgeving van uw tuin. De schutting bestaat namelijk uit kwaliteit houten planken die een natuurlijke houtnerf en kleur bevatten. Bij Bjorn Kuiper Bouw-Systemen vindt u diverse houten schuttingen in het assortiment, waardoor er veel mogelijkheden zijn om uit te kiezen. Zo laat u eenvoudig een houten schutting plaatsen die helemaal aansluit op uw wensen. Kies voor een houten schutting van Douglas, Bankirai, grenen of vuren hout.
 

Douglas schutting

Kiest u voor een Douglas schutting, dan krijgt u een schutting met garandeerde stevigheid. Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar en wordt tot duurzaamheidsklasse 3 beschouwd. Het hout is hiermee erg sterk en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Door de natuurlijke rood-roze kleur smelt de Douglas schutting bovendien mooi samen met andere natuurlijke elementen in uw tuin. Een ideale houten schutting die erg natuurlijk oogt én robuust is.
 

Bankirai

Bent u op zoek naar een houten schutting met een levensduur van minstens 25 jaar? Dan is een Bankirai schutting precies wat u zoekt. Bankirai hout is een hardhoutsoort dat wordt gewonnen van de Shorea Laevis in Zuidoost-Azië. Het hout wordt berekend tot duurzaamheidsklasse 2, wat aanduidt dat het hout gegarandeerd 25 jaar mooi en goed blijft. Deze houtsoort staat bekend om de warme en diepe kleur met een gelijkmatig structuur. Naast de uitstraling en duurzaamheid is Bankirai goed bestand tegen schimmels en aantasting van insecten. Hierdoor in Bankirai uitermate geschikt voor een houten schutting waar u lang plezier van zal hebben.
 

Schutting van grenen

Grenen is een houtsoort dat wordt gewonnen van de grove den. Veelal wordt grenen hout  verward met vuren hout, Beide houtsoorten zijn populair onder de houten schuttingen, maar verschillen qua eigenschappen. Grenen is te herkennen aan een gele lichte kleur met meer groeve, kwasten en fijne nerven in het hout. Een grenen schutting krijgt hierdoor een erg natuurlijke uitstraling, wat door veel mensen geliefd is. Ook is een grenen schutting erg stevig en vrijwel onderhoudsvrij. 
 

Vuren

Vuren is een houtsoort dat komt van de fijnspar. De fijnspar ziet u vaker dan u denkt, aangezien deze boom door veel mensen geliefd is als kerstboom. Vuren hout is licht van kleur en bevat veel fijne nerven. In vergelijken met grenen hout heeft vuren weinig noesten en kwasten. Het hout is erg zacht van eigenschap, waardoor het hout makkelijk te bewerken is. Zo kan een vuren schutting in elke vorm en maat gemaakt worden. Een vuren houten schutting is bovendien bestand tegen weer en wind en wordt onder invloed van het weer langzaam iets grijzer. Vuren zorgt hiermee voor een populaire houten schutting dat de mooi samensmelt met de rest van uw tuin.
 

Beton schutting laten plaatsen

Vergeet de saai grijze betonschutting of gemetselde afscheiding. De beton schutting is helemaal in en is een échte eyecatcher voor uw tuin. Door nieuwe technologieën kan beton immers eenvoudig worden bewerkt. Hierdoor kunnen wij bij Bjorn Kuiper Bouw-Systemen beton schuttingen is veel verschillende beton motieven creëren. Zo heeft u een prachtige strakke en moderne afscheiding van uw tuin, met de stevigheid van een gemetselde muur. De beton schutting zorgt voor veiligheid en is een goede beschutting tegen wind. Door de sterke eigenschappen zal een beton schutting tevens in weer en wind blijven staan. Bovenal is de schutting geheel onderhoudsvrij. Beton roest of rot niet en zal onder de weersomstandigheden de mooie uitstraling behouden. 
 

Hout beton schutting

U wilt de natuurlijke uitstraling van een houten schutting combineren met de stevigheid en moderne afwerking van een betonnen schutting? Dat kan! Bij Bjorn Kuiper Bouw-Systemen vindt u kwaliteit hout beton schuttingen. De unieke hout beton schutting bestaat uit kwaliteit houten schuttingplaten met daaronder een betonnen onderstel en wordt geplaatst met stevige betonpalen. Zowel het hout als het beton kan in diverse soorten worden samengesteld. Zo kunt u bij Bjorn Kuiper Bouw-Systemen een hout beton schutting helemaal naar uw wensen creëren. 
 

Kwaliteit schutting in uw regio laten plaatsen?

Bent u op zoek naar een kwaliteit schutting dat vakkundig geplaatst wordt? Bjorn Kuiper Bouw-Systemen heeft een groot aanbod kwaliteit schuttingen die door vakmensen geplaatst wordt. Met de beschikking over een eigen werkplaats, kunnen wij zonder tussenpartijen werken. Hierdoor kunnen wij schuttingen tegen een scherpe prijs bieden inclusief 10 jaar garantie. We zijn werkzaam in een groot gebied, waardoor u ook in uw regio een schutting kan laten plaatsen door Bjorn Kuiper Bouw-Systemen.
 

Stel uw gewenste schutting samen met onze schuttingsamensteller en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Ontvang binnen drie dagen bericht. Bent u tevreden? De schutting wordt doorgaans binnen één dag geplaatst. 

 

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen

Stel direct uw GRATIS offerte samen

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een beton schutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Nostalgie
Romeins
Graniet
Rhein
Klassiek steen
Elbe
Glad
Donau
Gebroken steen
Gebroken steen
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen
Wat is dit?
Dubbel of enkelzijdig motief

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van u poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier eventueel een afbeelding van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!