Klanten geven ons een 9.4
Over ons Contact (+31) 492 25 91 23Bel nu
Vrijblijvende offerte aanvragen Klantreacties Gemiddeld wordt Bjorn Kuiper met een 9.4 uit 10 beoordeeld
Maatwerk schuttingen Eigen werkplaats & magazijn Goede prijs- kwaliteit verhouding Uitgebreide service & Advies

Leveringsvoorwaarden

 
Bouwplaats:
Het plaatsen van een schutting is niet zonder risico’s. Daarom vragen wij u onderstaande voorwaarden goed door te lezen. Soms klinken de regels erg streng, maar in de praktijk valt het wel mee. Wij willen graag dat u een kwalitatief hoogstaand product in uw tuin krijgt, en dat de bouwers veilig en vooral plezierig kunnen werken.
 
Voor het plaatsen van een bouwwerk is een vrije werkruimte van +/- 50cm breedte vereist. Van tevoren verwijderde grond dient minimaal 1 meter van de bouwplaats te worden opgeslagen en mag de looppaden van de bouwers niet blokkeren. Indien de bouwers constateren dat er sprake is van een gevaarlijke situatie op de bouwplaats zal dit aan opdrachtgever kenbaar worden gemaakt. Hierop zal de bouwplaats in veilige staat dienen te worden gebracht, hetgeen kan worden uitgevoerd door de bouwers op basis van nacalculatie of door de opdrachtgever. Indien de opdrachtgever de verantwoordelijkheid neemt op de bouwplaats in veilige staat te brengen, zullen wel voorrijkosten in rekening worden gebracht. Tevens zal het werk pas dan hervat worden wanneer de bouwers hebben geconstateerd dat de bouwplaats veilig is.
 
De bouwplaats dient “bouwrijp” te zijn: vrij van obstakels zoals bestratingen , funderingen, puin, wortels, bomen, struiken, plantjes, oude schuttingen en leidingwerk c.q. kabels en rioleringen in de grond, wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor kapotte kabels en rioleringen mits deze zijn aan geven door de opdrachtgever. Indien de bouwers de bouwplaats eerst bouwrijp dienen te maken door voornoemde obstakels te verwijderen, zullen de kosten hiervoor op basis van nacalculatie in rekening worden gebracht. Uiteraard zal dit van tevoren worden afgestemd met de opdrachtgever.
 
Op de bouwplaats dient stroom en in sommige gevallen water aanwezig te zijn.
Het uitzetten van een bouwwerk:
 
Bij het uitzetten van lijnen en peilen dient de opdrachtgever aanwezig te zijn, tenzij de opdrachtgever van tevoren de lijnen alsmede de hoogte van het bouwwerk zelf uitzet. Op het moment dat de lijn definitief uitgezet is dient de opdrachtgever hier accoord voor te geven.
 
Wanneer er bij graaf of boorwerkzaamheden schade ontstaat aan kabels en/of leidingen waarvan de aanwezigheid bij het uitzetten van lijnen niet is bekend gemaakt, dan kan Bjorn Kuiper Bouwsystemen voor deze schade niet aansprakelijk worden gesteld.
 
Beton:
Wij geven 15 jaar garantie op al onze met CE gemarkeerde betonproducten. Beton is een natuurproduct, waarbij het voor kan komen dat er kleine luchtbellen in het product zitten. Ook het verkleuren van de beton valt niet onder de garantie. Betonproducten worden gemaakt door vermenging van zand, grind, cement en water. Zo gezien dus een volkomen natuurlijk product. Bij beton kan cement een chemische reactie aangaan met water, waardoor vrije kalk wordt gevormd. De kalk zet zich op het betonoppervlak af als witte uitslag (kalkuitbloeiing). Dit verschijnsel hoort bij de productie van beton en verdwijnt vanzelf door het weer of door slijtage. Kalkuitbloeiing wordt niet als klacht geaccepteerd. Let op het kan voorkomen dat bij motief platen lichte beschadigingen kunnen optreden door de ontkisting van de mallen dit wordt niet als een klacht geaccepteerd. Standaard worden de betonpalen met of zonder sierbol geleverd, dit is afhankelijk van de voorraad. Indien u specifiek een sierbol op de palen wilt, dient u dit tijdig aan te geven.
 
De antraciet producten worden voorzien van een coating het biedt als bescherming tegen het verkleuren en het verweren: Deze kunnen toch nog wit uitslaan tegen de tijd hier kan geen garantie opgeven worden omdat het een natuur product is.
 
Fundering:
Afhankelijk van de hoogte van de waterstand of de samenstelling van de grond te plekke van het te plaatsen bouwwerk kan geadviseerd worden een betonvoet aan palen te storten of een andere fundering onder het bouwwerk te hanteren. Indien de opdrachtgever zelf voor betonmortel zorgt, wordt deze kosteloos aan de palen gestort. Mocht de opdrachtgever het advies voor versteviging van een fundering niet overnemen, dan komt de garantie tegen verzakking van het bouwwerk te vervallen.
 
Over onze hout producten:
Wij geven 10 jaar garantie op al onze geïmpregneerde schuttingen, 20 jaar garantie op onze Bankirai producten, en op onze Douglas onbehandelde houtproducten 5 jaar garantie. Ook hier geldt dat het een natuurproduct is. Bankirai heeft de eigenschap tot bloeden wat bruine vlekken geeft op onderliggend werk, dit is soms na enkele maanden weer verdwenen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, maar desondanks kunnen er haarscheurtjes ontstaan. Hier kan helaas geen garantie op gegeven worden, omdat wij van te voren niet kunnen bepalen hoe het hout zich ontwikkeld in de loop van de tijd.Hardhout dankt zijn duurzaamheid o.a. aan specifieke inhoudsstoffen. Overtollige inhoudsstoffen kunnen bij blootstelling aan weersinvloeden echter worden uitgespoeld (uitbloeden) en moeilijk te verwijderen vlekken op omliggende delen achterlaten. Dek aangren- zend werk daarom tijdens de eerste fase van blootstelling altijd af. Bij niet poreuze materialen kunt u vaak een groot deel van de vlekken verwijderen met een chlooroplossing. Het uitbloeden en verkleuren van de onderliggende materialen valt niet onder de garantie.
 
Afwerking:
Bjorn Kuiper Bouwsystemen is volledig verantwoordelijk voor de correcte afwerking van het bouwwerk. Tot deze afwerking behoort niet het afvoeren van vrijgekomen grond, herbestrating en tuinaanleg.
 
Transportkosten:
Afhankelijk van de locatie waar het bouwwerk geplaatst dient te worden kunnen transportkosten in rekening worden gebracht. Indien transportkosten in rekening dienen te worden gebracht, zal dit van tevoren kenbaar worden gemaakt aan de opdrachtgever.
 
Weersomstandigheden:
Door weersomstandigheden kan het voorkomen dat het niet mogelijk is de afgesproken werkzaamheden volgens planning uit te voeren. Bjorn Kuiper Bouwsystemen kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het niet nakomen van een planning ten gevolge van weersomstandigheden.
 
Het annuleren van opdrachten:
Bij het annuleren van een opdracht wordt 15% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Garantie:
 
Bjorn Kuiper Bouwsystemen geeft standaard 10 jaar garantie op alle bouwwerken.
 
Onder de garantie vallen:
 
 • Grove scheuren of gaten in materialen;
 • Spontaan kapot knappen van betondelen;
 • Productiefouten;
 • Houtrot;
 • Het niet conform de afgesproken lijnen en peilen plaatsen van bouwwerken;
 • Het niet waterpas plaatsen van bouwwerken.
 
Buiten de garantie vallen:
 
 • Haarscheurtjes in materialen;
 • Schade aan betondelen ten gevolge van luchtbellen die tijdens het productieproces in het beton zijn ingesloten;
 • Verkleuring aan materialen ten gevolge van zon en weersinvloeden, tenzij deze materialen hier expliciet voor zijn behandeld;
 • Verzakkingen;
 • Stormschade.
 
Alle hiervoor beschreven leveringsvoorwaarden zijn van toepassing tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen

Stel direct uw GRATIS offerte samen

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een beton schutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

Vanwege extreme drukte kan het versturen van uw offerte tot 5 werkdagen duren!

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie