Klanten geven ons een 9.4
Over ons Contact (+31) 492 25 91 23Bel nu
Let op: In verband met vakantie zijn we van maandag 05-08-2024 tot 02-09-2024 telefonisch niet bereikbaar, mail wordt wel beantwoord maar mogelijk minder snel dan gewend.
Vrijblijvende offerte aanvragen Klantreacties Gemiddeld wordt Bjorn Kuiper met een 9.4 uit 10 beoordeeld
Maatwerk schuttingen Eigen werkplaats & magazijn Goede prijs- kwaliteit verhouding Uitgebreide service & Advies

Tuinschutting

Privacy is belangrijk, ook in uw eigen tuin. Een tuinschutting is daar perfect geschikt voor. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende uitvoeringen schuttingen te vinden. Deze zijn stuk voor stuk te vinden bij Bjorn Kuiper Bouw-Systemen. Doordat wij ruim 25 jaar ervaring hebben in het plaatsen van tuinafscheiding, kunt u erop vertrouwen dat u topkwaliteit zult ontvangen wanneer u ons inschakelt.

Direct online een offerte aanvragen!

Een tuinschutting plaatsen passend bij uw wensen

Zoals we reeds al aanhaalden, is privacy erg belangrijk. U wilt fijn uw eigen stuk tuin hebben waar u kunt genieten van de rust. U kunt uw tuin eenvoudig scheiden van andere tuinen door een schutting te laten plaatsen. Behalve privacy levert dit nóg iets op: een schutting is namelijk een mooie esthetische invulling van uw tuininrichting. Bjorn Kuiper Bouw-Systemen heeft een ruim aanbod tuinschuttingen in het assortiment. Doordat er veel verschillende mogelijkheden zijn, is er altijd een schutting die voldoet aan uw wensen. Wilt u een meer robuuste look met bijvoorbeeld beton? Of houdt u van strak en onderhoudsvriendelijk zoals bij een design houten schutting? De keuze is geheel aan u. Uiteraard kan Bjorn Kuiper Bouw-Systemen u, indien gewenst, bijstaan met advies.

grenen hout beton schutting  houten tuinschutting betonnen palen betonnen tuinschutting grijs rotsmotief

Ruim assortiment tuinafscheidingen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe en goedkope tuinschutting dan heeft u keuze uit veel verschillende stijlen. Zo biedt Bjorn Kuiper Bouw-Systemen een ruim assortiment houten, hout beton en beton schuttingen aan. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod:
 

Houten tuinschuttingen

Een houten tuinschutting heeft een natuurlijke uitstraling. De houten planken hebben per houtsoort een eigen karakter en eigenschappen. Met de originele houtnerven en hout kleur heeft de schutting een prettige warme uitstraling en biedt het veel sfeer in uw tuin. Door het ruim aanbod van Bjorn Kuiper Bouw-Systemen heeft u een veelzijdige keuze uit houtsoorten. Van het scherp geprijsde grenen hout tot duurzaam Douglas en Nobifix hout
 

Betonnen afscheiding

Een stijlvolle schutting met sterke eigenschappen, dat is wat u van een beton tuinschutting kunt verwachten. Het beton kan in diverse kleuren, motieven en afwerkingen geleverd worden. Benieuwd naar de uitstraling van een betonnen afscheiding? Bekijk het in onze portfolio. Zo bepaalt u geheel zelf hoe uw beton tuinschutting eruit komt te zien. Dit kunt u snel en gemakkelijk in onze schutting samensteller bepalen. Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen drie werkdagen een gratis en vrijblijvend offerte op maat!
 

Direct online een offerte aanvragen!

Hout betonschutting

Wanneer u mix van hout en beton in uw tuinschutting wenst te hebben, dan is een hout beton schutting een kijkje waard. De tuinafscheiding is voorzien van houten tuinschermen die rusten op beton platen. Ook hierbij heeft u geheel zelf de keuze uit onze verschillende kwaliteit houtsoorten en unieke betonmotieven. Doordat de tuinschutting een betonnen onderplaat heeft, is de schutting bestand tegen vocht en insectenplagen. Zo is de tuinschutting erg duurzaam en geniet u lang van uw nieuwe afscheiding in de tuin.
 

Tuinschutting laten plaatsen en prijzen?

Wilt u een nieuwe tuinschutting en deze vakkundig laten plaatsen. Daar kan Bjorn Kuiper Bouw-Systemen u bij helpen! Met ruim 25 jaar ervaring in het vak zijn wij specialist in het professioneel plaatsen van een nieuwe schutting in uw tuin. Zo zorgen wij voor een snelle en hoogwaardige plaatsing zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. U kunt rekenen op vakmanschap bij Bjorn Kuiper Bouw-Systemen. Bent u van plan om een nieuwe tuinschutting te laten plaatsen, en wilt u wat dat kost? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

 

Afhankelijk van de omvang en uw wensen

Voor een realistische prijsbepaling is het allereerst noodzakelijk om de omvang van uw tuin te berekenen. Aan de hand daarvan kunt u de lengte van de schutting die u wilt laten plaatsen berekenen. Hierbij moet er ook gekeken worden of er mogelijk poortjes in de schutting worden gewerkt of dat er qua ontwerp aanvullende eisen zijn. Uiteraard speelt het materiaal van de schutting een belangrijke rol bij het berekenen van tuinschutting prijzen.

 

Soorten tuinschuttingen en hun prijzen

Het type materiaal dat u kiest heeft niet alleen te maken met het uiterlijk, maar ook met het functionele aspect van de schutting. Daarnaast zit er een verschil in de prijs. Een houten tuinschutting laten plaatsen kost bijvoorbeeld niet hetzelfde als een betonschutting laten plaatsen. Wanneer u goed heeft nagedacht over het type schutting dat u wilt, kunt u bij ons een afspraak maken voor een prijsopgave. Wij komen dan bij u op locatie de kosten berekenen. Bjorn Kuiper is gespecialiseerd in maatwerk, al uw wensen zijn dus mogelijk.

 

Persoonlijke service in heel Nederland

Ongeacht waar in Nederland u woont, u kunt te allen tijde gebruik maken van de excellente tuinschuttingen service van Bjorn Kuiper Bouw-Systemen. We komen graag bij u langs om alles tot in de puntjes af te werken. Wanneer u een situatie heeft die maatwerk vereist, dan kunt u dit prima bij ons neerleggen. Wij staan namelijk bekend om onze maatwerk tuinschutting oplossingen.

Heeft u interesse in een vakkundig geplaatste tuinschutting van hoge kwaliteit? Dan kunt u contact opnemen met Bjorn Kuiper Bouw-Systemen. Bel ons op 0492 25 91 23 of vul het contactformulier in. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Vragen over prijs en mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder en staan wij u graag te woord. Stel hier uw vragen

Stel direct uw GRATIS offerte samen

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

Vanwege extreme drukte kan het versturen van uw offerte tot 5 werkdagen duren!

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie